Uutiset

Uusia kiinnityksiä ovat Alcest (FRA), Beast in Black, Lost Society, Eva + Manu, Jesse Markin, Huora ja monia muita.

16.5.2019

Ohjelma valmis, aikataulut julki!

Vuoden 2019 ohjelma on valmis! Uusia kiinnityksiä ovat Alcest (FRA), Beast in Black, Lost Society, Eva + Manu, Jesse Markin, Huora ja monia muita. Tarkista esiintymisaikataulut täältä ja kesän parhaan viikonlopun suunnittelu voi alkaa!

Ranskalaista Alcestia voi pitää yhtenä blackgaze-musiikkityylin tärkeimmistä artisteista ja kehittäjistä. Black metallia ja shoegaze-vyörytystä yhdistelevän yhtyeen mahtipontista musiikkia on luonnehdittu myös post metaliks. Alcest onkin työskennellyt Sigur Rósin kanssa ja kiertänyt Anatheman mukana. Ilosaarirockin raskaampaa tarjontaa vahvistavat myös kotimaiset Beast in Black, Lost Society ja Huora.

Kesän parhaan viikonlopun kattauksen täydentävät soolouraa käynnistelevä tuottajasuuruus Jori Sjöroos, hip hopin eri laitoja koluavat Etta, F, Adikia ja Mouhous, folkpop-duo Eva + Manu, vaihtoehtoista kitararockia soittavat Pasa ja Radio Supernova, kovassa nosteessa oleva rytmimusiikkitulokas Jesse Markin sekä modernia popia esittävät Ruma ja Aida.

Yli 60 bändin tai artistin lisäksi Ilosaarirockissa on tarjolla myös kansainvälisen tason stand up -komiikkaa. Festivaalin lounge-teltassa kotimaisten tähtien ohella lavalle nousevat sukupuolirooleista huumoria vääntävä brittikoomikko Joe Sutherland sekä Lontoon vaativat stand up -klubit valloittanut kanadalainen koomikko Bobby Mair.

Ilosaarirockin edullisia kevätlippuja on myynnissä 31.5. saakka. Kesäkuun alussa kaikkien lipputyyppien hinnat päivittyvät kesähintoihin. Suosittelemme käymään ostoksilla nyt!

< Uutissivulle

Pääyhteistyökumppanit

Koff     Lidl