Festivaali-info

Liput \ Majoitus \ Maksutavat \ Saavutettavuus ja tasa-arvo \ Vapaaehtoisuus

Ilosaarirock, kesän paras viikonloppu, järjestetään 17. – 19.7.2020 Joensuun Laulurinteellä (Linnunlahdentie 3), järven rannalla kävelyetäisyydellä Joensuun keskustasta.

Ilosaarirockia on järjestänyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1971 saakka voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry. Festivaalin tuotoilla tuetaan paikallista musiikki- ja kulttuurielämää ja suojellaan itäsuomalaista luontoa. Ilosaarirock on itsenäinen, paikallinen, vastuullinen ja järjestäjilleen sekä vuosi toisensa jälkeen saapuville festarivieraille hyvin rakas.

Vuosien varrella Ilosaarirock on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista ja vanhimmista kesätapahtumista, joka kerää 60 000 – 70 000 ihmistä viettämään kesän parasta viikonloppua Laulurinteelle. Ilosaarirockin tarkkaan valikoitu ohjelma, kaunis puistoalue sekä rento ja rakastava ilmapiiri saavat ilorokkilaiset palaamaan Joensuuhun aina uudelleen. Varo, tähän jää koukkuun!

Liput

Ilosaarirock on kolmipäiväinen tapahtuma. Festivaalin lippuja myyvät Lippu.fi ja Tiketti. Ilosaarirockiin on myynnissä kolmen päivän, kahden päivän ja yhden päivän lippuja sekä VIP-lippuja.

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

Ilosaarirock on ikärajaton festivaali.

VIP-liput

Ilosaarirockin VIP-lippuja myyvät Lippu.fi ja Tiketti. VIP-lippuun sisältyy pääsy rajatuille ravintola-alueille, jotka sijaitsevat päälavan kentällä sekä Tähtiteltan vieressä. Päälavan VIP-alueelta on suora näkymä päälavalle. VIP-asiakkaille on oma sisäänpääsy festivaalialueelle, turvatarkastus sekä omat vesivessat.

VIP-lippuihin ei sisälly ruokaa tai juomia.

Ilosaarirockin VIP on K18.

Majoitus

Ilosaarirockin aikaan Joensuussa on mahdollista majoittua festivaalin välittömässä läheisyydessä oleville leirintäalueille (myös asuntoajoneuvot), keskustan hotelleihin (noin 1,5 kilometriä Ilosaarirockista) sekä kotimajoitukseen.

Ilosaarirockin leirintäalueliput tulevat myyntiin alkuvuonna 2020.

Maksutavat

Ilosaarirockissa ei voi maksaa käteisellä.

Saavutettavuus ja tasa-arvo

Ilosaarirockin järjestelyiden lähtökohtana on, että kaikki ovat tervetulleita festivaalillemme.

Ilosaarirock järjestetään puistoalueella, missä kulkeminen tapahtuu pääosin hiekoitettuja teitä pitkin. Alue on tasainen Tähtiteltan alueelle johtavaa nousua lukuun ottamatta. Festivaalialueen läheisyydessä on pysäköintialue, josta löytyy rajattu määrä invapysäköintipaikkoja. Näille paikoille pysäköimiseen vaaditaan vammaisen pysäköintilupa. Päälavalla, Tähtiteltassa ja Rentolavalla on pyörätuolia käyttäville asiakkaille katsomokorokkeet. Alueella on esteettömiä vessoja.

Vammaiselle henkilölle, jolla on oikeus avustajaan, avustajan tuominen festivaalille on ilmaista. Ilmaisen rannekkeen saa saapuessa festivaalin infopisteeltä, sitä ei tarvitse varata ennakkoon.

Vapaaehtoisuus

Ilosaarirockissa toimii vuosittain satoja vapaaehtoisia. Vapaaehtoiset osallistuvat festivaalin tekemiseen pääosin tapahtumaviikonlopun aikana. Vapaaehtoistehtäviä löytyy laajalti lähes kaikilta festivaalin osa-alueilta.

Vapaaehtoishaku Ilosaarirockiin 2020 aukeaa huhtikuun alussa tällä sivulla. Tervetuloa vapaaehtoiseksi!

< Takaisin infon etusivulle

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >