ABREU

ABREU

Latinovaikutteista, vihjailevaa poppia esittävä ABREU on yksi 2000-luvun menestyneimmistä suomalaisista naissolisteista. Laulajan marraskuussa 2019 julkaisema Teipillä tai rakkaudella -studioalbumi rikkoi platinarajan vain muutamassa viikossa. Levyltä lohkaistut sinkut kuten Sytyn, Se syö naista ja yhdessä Cledoksen kanssa levytetty Amor Amor soivat tiuhaan tahtiin niin radioaalloilla kuin striimauspalveluissakin. ABREUn suosiolle ei näy loppua.

Yli 10-vuotisen uransa ABREU aloitti englanniksi, mutta kielenvaihdos suomeen on tuonut artistille lisää itsevarmuutta ja sanoituksiin uutta syvyyttä ja samaistuttavuutta. Lavalla ABREU on räjähtävä annos energiaa, jota tukevat taitava ja viihdyttävä livebändi sekä joukko energisiä tanssijoita. Suomalais-portugalilainen artisti saapuu tulevana kesänä ensimmäistä kertaa Ilosaarirockiin, ja mehän olemme asiasta aivan täpinöissämme! Tervetuloa, ABREU!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >