Antti Tuisku

Antti Tuisku

Suomen kiistatta suurin ja kirkkain poptähti Antti Tuisku ei tänä päivänä esittelyjä kaipaa. Tuiskun nimen tuntevat kaikki. Kulta- ja platinarajoja rikkoneet albumit, loppuunmyydyt kiertueet sekä peräti kuusi Emma-pystiä ovat raudanlujia todisteita siitä, että kyseessä on suomalainen supertähti, suurin ja kaunein.

Livemusiikin fanit ympäri maan huokailivat kaihoisasti kesällä 2018 Antti Tuiskun jäätyä määrittelemättömän mittaiselle keikkatauolle. Taukoa edelsi massiivinen areenakiertue sekä spektaakkelimainen esiintyminen Seinäjoen Provinssissa, joka jätti fanit haukkomaan henkeään. Pitkä keikkatauko ja radiohiljaisuus katkesi tavalla, johon vain Antti Tuisku kykenee – olympiastadionin valloittamisella! Ennen elokuun järkälemäistä show’ta supertähden kisakunto on mahdollista tarkastaa Laulurinteen hämärtyvässä illassa. Ja kuten me kaikki tiedämme, se kunto on timanttisen kova. Antti, tervetuloa takaisin, laita Haddaway soimaan!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >