Apulanta

Apulanta

Apulanta on Suomen suurin rockyhtye. Kyllä se vain näin on. Mikä muu bändi on onnistunut pysymään ajankohtaisena ja tuoreena jo neljällä vuosikymmenellä ja hankkimaan aina vain uusia innokkaita kuulijoita? Eipä löydy kilpailijoita heinolalaisille.

Apulannan kokeilunhalua ja rohkeutta kuvaa mahtavasti viime vuonna julkaistu EP Make Nu Metal Great Again, jolla Toni, Sipe ja Ville hyppäsivät musamaailman trendeistä kiinnostumatta raskaan kitararockin kimppuun. Ja tästäkin kokeilusta seurasi hillitön radiohitti Lokin päällä lokki, kuinkas muutenkaan!

Aina yhtä suuri ilo saada Apis Ilosaarirockiin!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >