BEHM

BEHM

Laulaja-lauluntekijä Rita Behmin nimi ei ole suurimmalle osalle suomalaisista vielä tuttu, mutta hänen äänensä ja sävelkynänsä jäljen tuntevat kaikki. Nimellä BEHM esiintyvän laulajan koskettava debyyttisingle Hei rakas nousi yhdeksi viime vuoden kuunnelluimmista kappaleista, joka valloitti armottomasti radiokanavat.

Kulisseissa paremmin viihtyvä Behm kirjoitti aluksi lauluja muille artisteille, mutta halu tulkita omia sävellyksiä ajoi artistiksi. Lahjakkaan Behmin kynästä on syntynyt hittejä muun muassa Pikku G:lle ja Keko Salatalle, mutta nyt on aika nostaa omat laulut parrasvaloihin. Onko tuleva kesä alku jollekin todella suurelle?

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >