costee

costee

Tummanpuhuvaa, urbaania emopoppia esittävä costee kuuluu Ilosaarirockin toivotuimpiin tulokasartisteihin. Viime vuonna debyyttialbuminsa Ehkä joskus tää viel naurattaa julkaissut artisti on onnistunut hankkimaan lyhyen uransa aikana intohimoisen seuraajakunnan ja kasvavan kiinnostuksen medioissa.

Costeen traagiset kappaleet kuten Kunnes kuollaan ja Satuta mua kunnolla ovat kohtalokkaasti tuotettuja ja sydänverellä esitettyjä synkkiä ja riipiviä tarinoita nuoren miehen elämästä. Suorapuheinen tunteellisuus selvästi vetoaa, sillä miljoonien kuunteluiden lisäksi costee on noussut YleX:n läpimurtolistalle ja esiintynyt Emma-gaalassa. Luvassa on suuria tunteita ja suurempia kertosäkeitä!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >