Gasellit

Gasellit

Melodista modernia räppiä soittava Gasellit on sementoinut paikkansa yhtenä Suomen suosituimmista yhtyeistä. Jo kymmenvuotisen uran tehneet ystävykset Musa-Jusa, Hätä-Miikka, Thube Hefner ja Päkä tunnetaan energiaa ja elinvoimaa sykkivistä keikoistaan, joista yleisö kävelee poikkeuksetta hikisinä ja hymyssä suin pois.

Gasellit avaavat lyriikoissaan osuvasti nuorten aikuisten sielunmaailmaa, ja biisien teemat seilaavat sujuvasti maailmantuskasta ja oman elämän turhanpäiväisyydestä aina ystävyyteen, veljeyteen, bileisiin ja hauskanpitoon. Gasellit pitivät viime vuonna Ilosaarirockissa täyteen ammutulle Tähtiteltalle sunnuntaisen aamuhartauden, joka käynnisti festarikävijöistä kohmeisemmatkin viimeiseen festaripäivään. Sehän on nimittäin niin, että bileet ei ala ennen kuin Gasellit on paikalla. Onneksi saadaan kundit Laulurinteelle myös tänä vuonna!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >