Gettomasa

Gettomasa

Jyväskylän Kortepohjasta ponnistaneen Gettomasan 2010-luku ei olisi voinut päättyä paremmin. Räppärin toukokuussa 2019 julkaistu toinen sooloalbumi Diplomaatti oli julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan ykkönen, ja keikkui TOP-10:ssä yli 25 viikkoa putkeen. Esiintyminen Leijonien kultajuhlissa Helsingin Kaisaniemessä katapulttasi Gettomasan koko kansan tietoisuuteen, ja joulukuussa räppäri sai ansaitsemaansa tunnustusta peräti viiden Emma-ehdokkuuden myötä.

Räpeissään kursailematon ja herkullisen kärkäs Gettomasa on todellinen suomalaisen räpin messias. Vahvat riimit ja flow, ketään kumartelematon asenne ja toinen toistaan suuremmat hittibiisit ovat omiaan lujittamaan Gettomasan yhdeksi Suomen kovimmista artisteista.

Nousukiidolle ei näy loppua, sen tietää artisti itsekin: ku rauta on kuumaa se on niin kauan kunnes Gettomasa haudataan multaan!

Nousukiidolle ei näy loppua, sen tietää artisti itsekin: ku rauta on kuumaa se on niin kauan kunnes Gettomasa haudataan multaan!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >