Highly Suspect (USA)

Highly Suspect

Yhdysvaltalainen vaihtoehtorockia soittava Highly Suspect on yhtye, joka kaikkien genren ystävien tulisi tuntea. Kolme studioalbumia levyttänyt ja useita kiertueita loppuunmyynyt Grammy-ehdokas tunnetaan taitavasta ja terävästä bluesvaikutteisesta rockistaan, johon yhdistyvät solisti Johnny Stevensin raa'at ja henkilökohtaiset lyriikat sekä kirkkaan sielukas ääni.

Vastikään julkaistu kolmas albumi MCID on yhtä suorapuheinen ja avoin kuin sen edeltäjänsäkin, mutta soundiin on saatu uutta ja genrerajoja häilyttävää iskua ja energiaa lukuisten vierailevien artistien, kuten Gojiran ja Young Thugin avulla.

Jos pari vuotta taaksepäin Ilosaarirockissa esiintyneen Nothing But Thievesin soundit maittaa, on Highly Suspectin ensimmäinen Suomen keikka Laulurinteellä nähtävä! Me takaamme, että show lunastaa kaikki suurimmatkin odotukset.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >