Insomnium

Insomnium

Joensuulainen Insomnium on noussut tasaisella tahdilla Euroopan metalliyhtyeiden eliittiin. Bändi on onnistunut ylittämään itsensä albumi albumilta. Hengästyttävän ultimaattisen Winter's Gate -eepoksen olisi kuvitellut olevan bändin uran huipentuma, mutta vielä idän pitkätukat onnistuivat yllättämään. Viime vuonna julkaistu Heart Like a Grave on pysäyttävän kova pitkäsoitto, joka ylittää jopa Insomniumin taivaita tavoittelevan riman.

Insomniumin melodeath on aina ollut erittäin tyylitajuista, mutta uudella albumilla ilmaisu on jalostunut entistä melodisemmaksi, kekseliäämmäksi ja vaikuttavammaksi. Suotta ei bändi kuvauttanut itseään Kolin kansallismaisemassa. Kansallisaarre kun ovat itsekin.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >