JVG

JVG

Toiveisiinne on vastattu – JVG saapuu Ilosaarirockiin! Näinhän se on, ettei kesän paras viikonloppu tule ilman Jaren ja VilleGallen hurmaavaa energiaa. JVG on yksi vuoden toivotuimmista artisteista, joten kaikukoon siis Ikuinen vappu, Tarkenee, Hehkuu ja Voitolla yöhön Laulurinteellä myös ensi kesänä!

Suomen suurimmaksi yhtyeeksi tituleeratun kaksikon saavutukset vetävät hiljaiseksi. Listan ykkössija ja kultalevy pölähtivät jo debyyttilevyllä ja sitä on seurannut lukematon määrä palkintoja, ennätyksiä, areenakeikkoja ja tietenkin hittejä. Jaresta ja Galiksesta on kasvanut voimakaksikko, joka määrittelee oman artistiuransa lisäksi levy-yhtiönsä kautta mihin suomalainen musiikki on matkalla. Jännityksellä jo odotamme, millaisen sirkuksen JVG tuo tullessaan!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >