Karina

Karina

Dream pop -duo Karina on erikoisuus suomalaisen indiemusiikin kentällä. Bändi laulaa suomeksi, mutta sen pelikenttä on Eurooppa. Karinan viehätys ei olekaan kiinni kielestä. Leijailevat melodiat ovat vietteleviä ja laulujen ilmapiiri on herkkä ja hauras, kuin perhosen siivet. Käsin kosketeltava tunnelma lumosi myös indiesuuruus Beirutin, joka kutsui kaksikon lämmittelijäkseen.

Vuonna 2018 julkaistu nimetön debyytti toi Karinalle Nordic Music Prize -ehdokkuuden, useita viiden tähden arvioita ja kutsuja keikoille pitkin vanhaa mannerta. Kakkosalbumin single Teko vie Karinan ilmaisua yhä syvemmälle surisevan unimusiikin syövereihin, ja nostattaa odotukset yhteen tulevaisuutta kohtaan pilviin!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >