Knipi

Knipi

Soolouraansa luova karismaattinen laulaja-lauluntekijä Knipi tunnetaan ehkä parhaiten Egotripin kitaristina ja perustajajäsenenä. Jo vuosikymmenten ajan Knipi on jättänyt vahvan ja vangitsevan jälkensä suomalaiseen popmusiikkiin, ja hänen sävellyksiään on kuultu niin Anna Puun, Jonna Tervomaan kuin Jenni Vartiaisenkin levyillä.

Lokakuussa 2019 debyyttisoolonsa julkaissut Knipi tekee musiikkia, joka ravitsee riutuneintakin sielua. Kaihoisat ja elämänmakuiset sävellykset, toiveikkaat lyriikat ja Knipin täyteläinen ääni ovat yhdistelmä, joka sulattaa kohmeisimmankin festivaaliaamun. Olkaa valmiita värisemään mielihyvästä!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >