Lähiöbotox

Lähiöbotox

Lähiöbotox todistaa, että nu-metal voi Suomessa paremmin kuin hyvin! Kokoonpano julkaisi viime vuonna ensimmäisen EP-levynsä, jonka metalliset riffit ovat jyrääviä, komppiosasto jauhaa kuin Rage Against the Machine ja räpit syljetään naamalle kiukulla. Jos tämä ei saa niskoja kipeiksi livenä, niin ei mikään!

Lähiöbotoxin muodostavat jo KMA:n aikana nu-metallia tahkonneet Luomisen veljekset, Lighthouse Projectista tuttu komppipari Lauri Ehrlund ja Samuli Peurula sekä räppärit Luyeye Konssi ja Hanad Hassan, jotka tunnetaan myös nimillä Seksikäs-Suklaa ja Dosdela. Yhdistelmä on yllättävä ja täynnä räjähtävää energiaa. Tule ja todista!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >