Lauri Tähkä

Lauri Tähkä

Tiesittekös, että syvien suomalaisten tuntojen tulkki Lauri Tähkä on esiintynyt Ilosaarirockissa viimeksi vuonna 2008? Tähkää ei ole kertaakaan nähty Laulurinteellä kohta kymmenen vuotta kestäneellä soolourallaan. Nyt jos koskaan on aika korjata tuo virhe!

Lauri Tähkä on Suomen kuunnelluimpia ääniä. Mies, johon suhtaudutaan suurella intohimolla. Mitä Tähkä tekeekään, hän tekee täysillä. Parhaiten tämän ymmärtää nähdessään hänet esiintymislavalla. Laulaja välittää laulujensa tunnetta pitelemättä ja täysillä. Ja ne laulut, ne ovat suuria. Morsian, Polte, Palavaa vettä ja lukuisat muut jättiläiset tulevat kaikumaan kesällä Laulurinteen illassa. Ja me kaikki uppoamme kaihoon.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >