Lost Frequencies (BEL)

Lost Frequencies

Nuori belgialainen DJ Felix De Laet eli Lost Frequencies on yksi tropical housen tärkeimmistä uranuurtajista. 26-vuotias De Laet tuli tunnetuksi jo vuonna 2014 julkaisemallaan singlellä Are You With Me, joka nousi myös Suomessa soitetuimpien kappaleiden kärkikymmenikköön. Valloittavaa singlelohkaisua seurasivat debyytti- ja kakkosalbumin julkaisut, lukuisat esiintymiset maailman suurimmilla EDM-festareilla sekä oman levy-yhtiön perustaminen.

Lost Frequencies soittaa nostattavaa musiikkia, jota ei voi kuunnella hymyilemättä. Rennon kesäisten kappaleiden tahtiin on helppo tanssia ja ne suorastaan vaativat mukana hoilaamista. Jos Kygon tai viime kesänä Ilosaarirockissa esiintyneen The Chainsmokersin sävyt miellyttävät, ei positiivisuuden perikuvan De Laetin keikkaa kannata missata. Tämä, jos jokin tulee olemaan kesän parhaan viikonlopun ruumiillistuma!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >