Lost Society

Lost Society

Jyväskylän metalliylpeys Lost Society otti alkuvuodesta julkaistulla No Absolution -albumillaan pitkän askeleen kohti päälavoja. Aiemmin tiukoista thrash-riffeistä ja armottomasta paahtamisesta tunnettu yhtye yllätti kuulijat erittäin monipuolisella ja melodisella, mutta silti täysillä päin naamaa potkivalla tuotoksella. Albumilla on kaikuja esikuvista Panterasta Megadethiin, mutta yhtä lailla vaikutteita modernista metalcoresta. Onpahan mukana myös Apocalyptican kanssa esitetty tyylipuhdas balladi.

Jos Lost Society kuulostaa levyltä erinomaiselta, niin odotelkaapa vaan, kun Elbanna ja kumppanit astuvat lavalle. Bändin yhteissoitosta kuulee, että treenikämpällä on asuttu ja tekemisestä paistaa sammumaton innostus raskaan musiikin soittamista kohtaan. Ei ihme, että bändi rundaa Euroopassa headliner-kiertueilla. Nimittäin potkii!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >