Maustetytöt

Maustetytöt

Viime vuoden puhutuin kotimainen popyhtye Maustetytöt lienee tässä vaiheessa tuttu nimi jokaiselle. Kahden sisaruksen, Anna ja Kaisa Karjalaisen muodostama duo vakuutti musafanit jo ensimmäisen sinkkunsa Tein kai lottorivini väärin myötä, ja hype lähti todelliseen lentoon yhtyeen julkaistua debyyttialbuminsa Kaikki tiet vievät Peltolaan syksyllä 2019.

Kriitikoiden ylistämiä Karjalaisia on kutsuttu sukupolvensa Leevi and the Leavingsiksi eikä ihme – sisarusten soundissa ja coolin masentuneessa habituksessa on kieltämättä kiehtovuutta ja biisien arkirealistiset sanoitukset ovat pudottavan osuvia. Menotonta menoa ei voi kuin tuijottaa haavi auki.

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >