Mouhous

Mouhous

Räppikolmikko Mouhous on rakennettu hip hopin suorapuheisuudesta, punkin räävittömyydestä ja armottomista bilelekoista. Nuorten jyväskyläläisten kavereiden Monakon, Van Hegenin ja Valentinin muodostama kollektiivi tekee räppiä, joka on samanaikaisesti ihailtavan röyhkeää, uteliaan kokeilevaa ja sataprosenttisesti asennetta.

Helmikuussa 2020 kiivaasti odotetun debyyttialbuminsa I Hate Mouhous julkaissut yhtye on kiertänyt ahkerasti Suomen klubeja ja valloittanut festarikansojen sielut ja sydämet häikäilemättömän dynaamisella lavapreesensillään. Meno on niin kovaa, että heikoimpia voi hirvittää, mutta vauhdista ja actionista pitävien kannattaa suunnata keikalle mouhoomaan!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >