Of Monsters and Men (ISL)

Of Monsters and Men

Islantilainen indiepopin ja -folkin kärkinimi Of Monsters and Men palaa Suomeen pitkän odotuksen jälkeen! Little Talks ja Mountain Sound -hiteillään kansainväliseen suosioon ampaissut yhtye on julkaissut kolme menestysalbumia, tehnyt useita maailmankiertueita ja nähdäänpä kokoonpano esiintymässä myös Game of Thronesin kuudennella kaudella.

Heinäkuussa 2019 julkaistu kolmas pitkäsoitto Fever Dream on yhtyeen henkilökohtaisin ja samalla kokeilevin albumi. Kahdella ensimmäisellä albumilla vahvana soineet akustiset kitarat ja folk-meininkiin sopiva huokailu ovat vaihtuneet osittain ja paikoitellen jopa kokonaan rockimpaan soundiin, jota kyllästyttävät syvät bassot, särökitara ja lähes jokaisessa biisissä kuultava syntetisaattori.

Tämä herkku sopii täydellisesti Laulurinteen heinäkuiseen festaripäivään!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >