Paleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.

Paleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.

Muistatteko, kun suomalaisen hip hopin orginaali Paleface julkaisi ensimmäisen suomenkielisen albuminsa Helsinki – Shangri-La? Muistatteko, kuinka suuri tapaus albumi oli? Kuinka pudottava olikaan nimibiisin startti: ”Kun hyvinvointivaltiota Helsingissä luodaan, julkisivuduunarit ne Tallinnasta tuodaan”. Ja sitä seuranneet Talonomistaja, Syntynyt rellestää, Riisto räppääjä

Helsinki – Shangri-La on albumina kuin Ismo Alangon Kun Suomi putos puusta. Se kertoo ajastaan jotain laulujaan enemmän. Albumin myötä Paleface ja hänen huikaiseva bändinsä Räjähtävä Nyrkki määrittelivät uudestaan mitä räp voi olla Suomessa. Kesällä 2020 meillä on mahdollisuus palata noihin tunnelmiin, kun Paleface juhlii albuminsa kymppivuotisia.

Heinäkuussa Rentolavalla bailataan kuin olisi kesä kakstuhattakymppi all over again!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >