Pyhimys

Pyhimys

Rap-artisti Pyhimys eli Mikko Kuoppala on onnistunut rakentamaan itselleen ainutlaatuisen norsunluutornin, josta hän tarkkailee kotimaista popkenttää. Pyhimyksen pohdiskelevat ja älylliset lyriikat ovat haastavia, tyyli lakoninen eikä mies tunnu viihtyvän median valokeilassa. Onkin melkoinen ihme, kuinka huikean suosittu artisti Pyhimys onkaan.

Pyhimyksen julkaisutahti on hengästyttävä. Vuotta 2018 hallinnut albumi Tapa poika Jättiläinen-sinkkuineen sai jatkokseen kimppalevyn Saimaan kanssa, josta tuskin oli edes kaiku vaiennut, kun jo pukkasi lisää. Uusi vuosikymmen käynnistyi uudella Pyhimys-albumilla MIKKO, jonka single Muistuta mua soi kaikkialla. Ja tässä vasta Pyhimyksen kuulumiset, samalla Kuoppala on työskennellyt levy-yhtiöissä pyörittänyt Teflon Brothersia ja tehnyt lukuisia vierailuita.

Pyhimys on teoillaan osoittanut olevansa yksi suomalaisen musiikin suurista. Tästä suuruudesta saamme nauttia heinäkuussa Laulurinteellä.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >