Räjäyttäjät

Räjäyttäjät

Rokkibändi Räjäyttäjät tunnettiin ennen nuoren polven Hurriganesina, mutta nykyisin määritelmä voisi olla vaihtoehtorockin Eppu Normaali. Toisaalta hitot määritelmistä, Räjäyttäjät on vain ja ainoastaan oma itsensä, eikä toista voi tulla.

Jukka Nousiaisen, Mikko ”Rock” Siltasen ja Alex Reedin muodostama trio on luonut oman Räjä-universuminsa, jonka sisällä musa voi aaltoilla jytärokista hippilaulelmaan ja kraftwerk-elektrosta punkkiin kuulostaen silti aina autenttisesti itseltään. Bändin omaleimaisessa groovessa on jotain samalla lailla hurmaavaa kuin pistepirkoissa parhaimmillaan. Räjäyttäjät tarjoavat sielua, sympatiaa ja syvää uskoa rokkenrollin voimaan!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >