The Holy

The Holy

Helsinkiläinen rockyhtye The Holy kiitää määrätietoisesti kohti suurta maailmaa. Isosta ja näyttävästä, stadionin kokoisia tunteita välittävästä post rockistaan tunnettu yhtye on herättänyt suurta kiinnostusta niin Suomessa kuin ulkomaillakin aina ensijulkaisustaan saakka. Vuonna 2018 ilmestynyt debyyttialbumi Daughter lisäsi mielenkiintoa entisestään, eikä vauhtia varmasti hidasta huhtikuussa 2020 julkaistava, odotettu kakkosalbumi Mono Freedom.

The Holyn vetovoima piilee bändin dramaattisessa ja häkellyttävän puoleensavetävässä liveshow’ssa. Toinen toistaan valtavammat, pauhaavilla instrumentaalisilla osuuksilla höystetyt biisit saavat lavalla aivan uudenlaista ilmavuutta allensa, ja homma tuntuu lähtevän hyvällä tavalla käsistä. Kahden rumpusetin edessä keikaroiva nokkamies Eetu Henrik Iivari tuo esiintymiseen karismaattisen lisänsä, ja keikkaa katsellessa ei voi miettiä kuin yhtä asiaa: kylläpä musiikki sitten vaan on ihanaa!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >