The HU (MNG)

The HU

Kurkkulaulua ja perinnesoittimia hyödyntävä metalliyhtye The Hu ehdottomasti viime aikojen ällistyttävin läpimurto rockmaailmassa. Ulan Batorista Mongoliasta kotoisin oleva yhtye julkaisi pitkään valmistellun debyyttialbuminsa syksyllä 2019 ja homma lähti lapasesta! The Hun näyttäviä videoita on katsottu kymmeniä miljoonia kertoja ja bändiä keikkoja myydään loppuun mantereelta toiselle.

Perinteisiä mongolialaisia instrumentteja ja tarinoita musiikissaan hyödyntävä The Hu on hypnoottista kuultavaa. Sen kappaleissa yhdistyvät raskas rock, syvä blues, Vikings-sarjan keskiaikaiset tunnelmat ja idän rajattomat arot. The Hun voimaa ei voi sanoin selittää, se täytyy kokea.

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >