Tones And I (AUS)

Tones And I

Australialainen Tones and I on kiistämättä tämän hetken kuumin musiikkitulokas. Tuntematon lauluntekijä julkaisi kakkossinglensä toukokuussa 2019 ja hänen elämänsä muuttui silmänräpäyksessä. Tuo single oli nimeltään Dance Monkey ja se valloitti ruton lailla maailman sinkkulistat ja radiokanavat. Biisi on ollut viikkotolkulla koko maailman kuunnelluin Spotifyssä ja se on rikkonut jopa itsensä Ed Sheeranin ennätykset. Persoonallisen laulajan kiertueet on myyty loppuun ja hype hänen ympärillään on räjähdysmäinen.

Tones and I osoittaa esikoisjulkaisullaan The Kids Are Coming, ettei ole yhden hitin ihme. Nuoren tähden laulut ovat monipuolisia, musikaalisia ja kypsiä. On huikeaa saada karismaattinen laulaja Suomeen juuri nyt, kun koko maailma haluaa kuulla häntä lavalla!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >