Vesala

Vesala

Paula Vesalan kaltaisia multilahjakkuuksia syntyy yksi sukupolvessa. Jo pelkkä työ elokuvan, teatterin ja tekstien parissa riittäisi ikuistamaan Vesalan nimen historian lehdille, mutta hän on myös ainutlaatuinen popnero, joka on aina askeleen edellä kollegoitaan.

Vesalan vuonna 2016 julkaisema debyyttialbumi esitti suvereenin sooloartistin, joka taiteili upeasti valtavirran ja marginaalin, viihteen ja taiteen välillä. Odotetulta kakkosalbumilta julkaistut singlet, säväyttävät Vain elämää -versioinnit sekä vaikuttavat kiertueet ovat vain syventäneet Vesalan omaehtoista taitelijakuvaa. Emme tiedä millaisen Vesalan kesä tuo meille tullessaan, mutta jotain ennennäkemättömän huikeaa on taatusti luvassa!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >