Yeboyah

Yeboyah

Helsinkiläinen räppäri Rebekka Aili Kuukka eli Yeboyah on niin edellä peliä, että perässä on mahdotonta pysyä. Vuonna 2017 julkaistu, myrskyn lailla levinnyt debyyttisingle Broflake ampaisi nuoren räppärin saman tien suurimpien kotimaisten musalupausten joukkoon, ja heinäkuussa 2019 julkaistu Elovena EP heitti lisää vettä myllyyn.

D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -rapshowssakin esiintynyt Yeboyah on tunnettu erottuvasta ja huolettoman itsevarmasta lavapreesensistään, jota korostavat syvälle itsetutkiskeluun ja itseilmaisuun sukeltavat lyriikat. Yeboyahin flow on vastustamattoman kesäinen, huoleton ja rento. Mikä sopisikaan paremmin festaripäivää starttaamaan!

> 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >