Yungblud (UK)

Yungblud

Brittiläinen Yungblud tulee olemaan 2020-luvun suurin rocktähti, piste. Kaikki supersuosion palaset ovat paikallaan; Yungblud on näyttävä, terävä, suorapuheinen, rohkea ja tekee häpeilemättömän tarttuvia hittejä. Intohimoiset biisit heittelehtivät genreille haistatellen särökitararockista poppiin ja hip hop -vaikutteiden kautta emoon. Punkjuuret syöksyvät esiin räkäisessä laulusoundissa, asenteessa ja erityisesti live-esiintymisissä. Yungblud on keikoilla kuin hurrikaani, villiten itsensä ja yleisönsä polvilleen.

Vuonna 2018 debyyttialbuminsa julkaissut Yungblud on ehtinyt tehtailla järkyttävän määrän hittejä yksin sekä Imagine Dragonsin Dan Reynoldsin, Halseyn, Marshmellon ja Machine Gun Kellyn kaltaisten suuruuksien kanssa. Ensi vuodesta tulee Yungludin uran suurin ja hänen tähtensä syttyy todella liekkeihin. Ole paikalla!

>    > 

< Takaisin ohjelmasivulle

Perjantai 17.7.: ApulantaBattle BeastBEHMGettomasaHighly Suspect (USA)The HolyLauri TähkäLost Frequencies (BEL)Of Monsters and Men (ISL)RuusutRäjäyttäjätYeboyahLauantai 18.7.: ABREUAntti TuiskuBelzebubscosteeEllinooraInsomniumJesse MarkinLost SocietyMachine Gun Kelly (USA)Mayhem (NOR)MC KOOPaleface: Helsinki – Shangri-La 10 v.VesalaXysmaYungblud (UK)Sunnuntai 19.7.: AmorphisGasellitThe HU (MNG)JVGKarinaKnipiLähiöbotoxMaustetytötMouhousPyhimysSam Fender (UK)TehosekoitinTones and I (AUS)

Ilosaarirock-tuotteet verkkokaupasta >

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >