Uutiset

Täältä löydät kaiken ajankohtaisen festivaaleihin liittyen.

11.2.2020

Kymmeniä uusia artisteja julki!

Ilosaarirockin ohjelma täydentyi juuri lähes 20 uudella artistikiinnityksellä! Kesän parhaana viikonloppuna Laulurinteellä esiintyvät muun muassa tulikuuma jenkkiräppäri Machine Gun Kelly, vaihtoehtorockia soittava Highly Suspect (USA) sekä mongolialainen kurkkulaulumetalliyhtye (kyllä, luit oikein!) The Hu.

Ilosaarirockissa nähdään myös kesällä muutamia paluukeikkoja soittava Xysma, ensimmäistä kertaa soolona Ilosaarirockiin saapuva Lauri Tähkä, viisinkertainen Emma-ehdokas Gettomasa, kovasti toivottu elektronisen popmusiikin komeetta Ruusut sekä Paleface, joka juhlistaa tulevana kesänä Helsinki – Shangri-La –albuminsa kymmenvuotisia.

Edellisten lisäksi Ilosaarirockin lavoille astelevat kovimmat kotimaiset Apulanta, Pyhimys, Vesala ja Ellinoora, metallinälkää lievittävät Amorphis, Insomnium, Battle Beast ja Lähiöbotox, indieyhtyeet Maustetytöt, Räjäyttäjät ja Karina sekä jo aiemmin julkaistut Antti Tuisku, Tones and I (AUS), Yungblud (UK), Of Monsters and Men (ISL), Tehosekoitin ja Belzebubs (HELL).

Halutaan tuoda Laulurinteelle uutta ja kiinnostavaa musiikkia, genreistä välittämättä. Pääasia on, että artistit tarjoavat tajunnanräjäyttäviä keikkoja. Ohjelmasta rakentuu todella monipuolinen, hitosti uutta, sopivasti nostalgiaa ja riittävästi yhteislaulua. Ja lisää paukkuu pikapuoliin, tohkeilee Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Ilosaarirockin kolmen päivän perusliput ja VIP-liput ovat myynnissä täällä.


20.1.2020

Keikkatauolta palaava Antti Tuisku Ilosaarirockiin

Suomen kovin poptähti Antti Tuisku saapuu heinäkuussa Laulurinteelle! Anatude esiintyi Ilosaarirockin päälavalla viimeksi kesällä 2016 ja keikka oli ikimuistoinen spektaakkeli. Vuosien odottelun jälkeen Tuisku-herkkua on taas tarjolla heinäkuussa!

Antti Tuisku on kuusinkertainen Emma-voittaja ja kulta- sekä platinalevyjä myynyt laulaja, mutta ennen kaikkea hän on huikea live-esiintyjä. Ilosaarirockiin Tuisku saapuu kahden vuoden keikkatauolta, joten nälkä valloittaa Laulurinne on varmasti valtava! Ilosaarirockin konttorilla Tuiskun buukkausta ei montaa hetkeä mietitty.

- Oltiin kärppänä paikalla, kun ensimmäisen kerran huhuiltiin Tuiskun paluusta. Antin keikka Ilosaarirockin päälavalla on varmasti piirtynyt kaikkien paikalla olleiden tajuntaan ikuisiksi ajoiksi. Sen verran kovat bailut herra sai Laulurinteellä aikaan. Uusintaa on odoteltu jo useampi vuosi ja heinäkuussa viimein pölähtää, hehkuttelee Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Ilosaarirockiin aiemmin julkaistuja artisteja ovat Dance Monkey -kappaleella maailman valloittanut australialainen laulaja-lauluntekijätähti Tones and I, huikeaan keikkasuosioon kotimaassaan Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa noussut rocktulokas Yungblud, islantilainen folkrocksuuruus Of Monsters and Men, paluun keikkalavoille tekevä Tehosekoitin sekä kesällä ensimmäiset keikkansa soittava black metal -sarjakuvayhtye Belzebubs.

Ilosaarirockin liput ovat myynnissä täällä.


3.12.2019

Ensimmäiset artistit julki!

Heinäkuussa Laulurinteelle saapuvat maailman kuumin poptulokas Tones And I, hurjassa nosteessa oleva modernin rockin keulakuva Yungblud, folkrocksuuruus Of Monsters and Men, paluun keikkalavoille tehnyt Tehosekoitin sekä kesällä ensimmäiset keikkansa soittava black metal -sarjakuvayhtye Belzebubs!

Ilosaarirockin kolmen päivän liput sekä VIP-liput ovat nyt myynnissä verkkosivuilla sekä Lippu.fi ja Tiketti verkkokaupoissa ja toimipisteissä.


Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >