Uutiset

Suomen kovin poptähti Antti Tuisku saapuu heinäkuussa Laulurinteelle!

20.1.2020

Keikkatauolta palaava Antti Tuisku Ilosaarirockiin

Suomen kovin poptähti Antti Tuisku saapuu heinäkuussa Laulurinteelle! Anatude esiintyi Ilosaarirockin päälavalla viimeksi kesällä 2016 ja keikka oli ikimuistoinen spektaakkeli. Vuosien odottelun jälkeen Tuisku-herkkua on taas tarjolla heinäkuussa!

Antti Tuisku on kuusinkertainen Emma-voittaja ja kulta- sekä platinalevyjä myynyt laulaja, mutta ennen kaikkea hän on huikea live-esiintyjä. Ilosaarirockiin Tuisku saapuu kahden vuoden keikkatauolta, joten nälkä valloittaa Laulurinne on varmasti valtava! Ilosaarirockin konttorilla Tuiskun buukkausta ei montaa hetkeä mietitty.

- Oltiin kärppänä paikalla, kun ensimmäisen kerran huhuiltiin Tuiskun paluusta. Antin keikka Ilosaarirockin päälavalla on varmasti piirtynyt kaikkien paikalla olleiden tajuntaan ikuisiksi ajoiksi. Sen verran kovat bailut herra sai Laulurinteellä aikaan. Uusintaa on odoteltu jo useampi vuosi ja heinäkuussa viimein pölähtää, hehkuttelee Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Ilosaarirockiin aiemmin julkaistuja artisteja ovat Dance Monkey -kappaleella maailman valloittanut australialainen laulaja-lauluntekijätähti Tones and I, huikeaan keikkasuosioon kotimaassaan Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa noussut rocktulokas Yungblud, islantilainen folkrocksuuruus Of Monsters and Men, paluun keikkalavoille tekevä Tehosekoitin sekä kesällä ensimmäiset keikkansa soittava black metal -sarjakuvayhtye Belzebubs.

Ilosaarirockin liput ovat myynnissä täällä.

< Uutissivulle

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >