Uutiset

Sam Fender (UK), Lost Frequencies (BEL), Mayhem (NOR) ja tusina muita artisteja Ilosaarirockiin!

11.3.2020

Ohjelma täydentyi ja päiväliput saatavilla nyt

Sam Fender (UK), Lost Frequencies (BEL), Mayhem (NOR) ja tusina muita artisteja Ilosaarirockiin! Uusien kiinnitysten myötä festivaalin päiväkohtainen ohjelma on julkaistu ja kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä.

Brittilistan kärkeen debyyttialbumillaan ampaissut Sam Fender saapuu Ilosaarirockiin ensimmäiselle, kovasti odotetulle Suomen keikalleen. Kitaravetoista, intohimoista rockia soittavaa laulaja-lauluntekijää on vertailtu itseensä Bruce Springsteeniin. Bailunälkäiset pääsevät tamppaamaan Are You With Me -hitistä tunnetun belgialaisen DJ Lost Frequenciesin tahdissa. Tummaakin tummempia sävyjä Laulurinteelle tuo legendaarinen norjalainen black metal -pioneeri Mayhem, jota voisi historiansa perusteella kutsua tuttavallisesti maailman pahimmaksi yhtyeeksi.

Kotimaisista suuruuksista lavat ottavat haltuun kiistatta Suomen suosituin (ja Ilosaarirockin toivotuimpiin kuuluva) yhtye JVG, helkkarin energisistä keikoistaan tunnettu Gasellit sekä vasta huikean uuden albumin julkaissut metallijyrä Lost Society.

Lisäksi lavoille tepastelevat hämmentävästi ensimmäistä kertaa Ilosaarirockiin saapuva ABREU, mieletön Emma-palkittu Jesse Markin, debyyttialbuminsa vastikään julkaissut rapkolmikko Mouhous, kovassa nosteessa oleva laulaja-lauluntekijä BEHM, urbaania emopoppia esittävä costee, karismaattinen laulaja-lauluntekijä Knipi, helsinkiläinen post rock -yhtye The Holy, sekä tulikuumat räppärit Yeboyah ja MC KOO.

– Maailmalla agentit ihmettelevät, että mikä on tämä festari, jolla tuutataan samana päivänä hitikästä EDM-poljentoa ja äärimmäistä black metallia. Me vastataan vaan, että se on kuulkaas Ilosaarirock se. Lavealla pensselillä on vedelty vuodesta 1971 ja sillä linjalla jatketaan, ohjelmaa kommentoi promoottorimme Panu.

Uusien artistikiinnitysten myötä festivaalin päiväkohtainen ohjelma on julkaistu, ja kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä verkkosivuillamme sekä Tiketin ja Lippupisteen palveluissa.

< Uutissivulle

Me kerromme sinulle ensimmäisenä

Uutiskirjeen tilaajana saat tiedot uusista julkaisuista ja muista festivaaliin liittyvistä asioista.

Tilaa uutiskirje >