Antti Tuisku

Antti Tuisku

Suomen kiistatta suurin ja kirkkain poptähti Antti Tuisku ei tänä päivänä esittelyjä kaipaa. Tuiskun nimen tuntevat kaikki. Kulta- ja platinarajoja rikkoneet albumit, loppuunmyydyt kiertueet sekä peräti kuusi Emma-pystiä ovat raudanlujia todisteita siitä, että kyseessä on suomalainen supertähti, suurin ja kaunein.

Livemusiikin fanit ympäri maan huokailivat kaihoisasti kesällä 2018 Antti Tuiskun jäätyä määrittelemättömän mittaiselle keikkatauolle. Taukoa edelsi massiivinen areenakiertue sekä spektaakkelimainen esiintyminen Seinäjoen Provinssissa, joka jätti fanit haukkomaan henkeään. Pitkä keikkatauko ja radiohiljaisuus katkesi tavalla, johon vain Antti Tuisku kykenee – olympiastadionin valloittamisella! Ennen Ilosaarirockiin paluutaan Antin kisakunto on mahdollista tarkastaa kesäkuussa stadion-show’n merkeissä Helsingissä. Ja kuten me kaikki tiedämme, se kunto on timanttisen kova. Tervetuloa takaisin, Antti, laita Haddaway soimaan!

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >