Blind Channel

Blind Channel

Oulussa vuonna 2013 perustettu rock-yhtye Blind Channel kuuluu Suomen kirkkaimpiin vientitoivoihin. Yhtyeen kunnianhimoinen ja määrätietoinen asenne musiikin tekemistä kohtaan ei ainoastaan näy kolmena julkaistuna albumina, mutta myös keikkoina ympäri Euroopan.

Muun muassa Hollywood Undeadia, Simple Plania ja Amaranthea lämpännyt Blind Channel soittaa omien sanojensa mukaan violent popia, jossa kuuluvat vaikutteet Linkin Parkista Bring Me The Horizoniin. Termi on osuva, kun bändiä pääsee todistamaan livenä: kappaleissa kuuluvat populaarimusiikin vivahteet saavat tanssimaan samalla, kun purevat kitarariffit ja ämyrimäiset rytmit iskeytyvät vasten kasvoja.

Vuoden alussa Blind Channel yllätti uutisilla Uuden Musiikin Kilpailun finaaliseitsikkoon pääsemisestä, ja jo nyt bändi on todistanut, että raskaampaa musiikkia kaivataan myös Euroviisuissa. Korvamatomainen kisabiisi Dark Side päästään toivottavasti kuulemaan myös Blind Channelin repiessä lavan kahtia Ilosaarirockissa – eiköhän mennä!

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >