Ellinoora

Ellinoora

Oululainen laulaja-lauluntekijä Ellinoora tunnetaan parhaiten jo vuosina 2015 ja 2016 julkaistuista hittisingleistä Carrie, Leijonakuningas ja Elefantin paino. Nuoren poptähden ura on ollut yhtä nousukiitoa, jonka puolesta puhuu myös ennakkoon platinaa striimannut, syyskuussa 2019 julkaistu kakkosalbumi Vaaleanpunainen vallankumous, joka nousi ilmestymisviikollaan myös Suomen virallisen albumilistan ykköseksi.

Menestysalbumeista ja lukuisista musiikkialan tunnustuksista huolimatta Ellinoorassa vaikuttavinta ovat kuitenkin hänen live-esiintymisensä. Energisen ja valovoimaisen solistin isot popmelodiat pääsevät oikeuksiinsa lavalla taitavan livebändin säestämänä, ja oivaltavat sanoitukset kuulostavat elämääkin suuremmilta yleisön laulaessa mukana täydessä hurmiossa.

Ellinoora, heinäkuinen kesäpäivä ja Ilosaarirockin lava – mitä muuta voisi kesän parhaalta viikonlopulta toivoa?

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >