Erika Vikman

Erika Vikman

Herkullista diskopoppia pilke silmäkulmassaan tekevä Erika Vikman on kauan kaivattu piristysruiske Suomen musarintamalle. Tangokuningattareksi vuonna 2016 kruunattu Erika valtasi striimausalustojen listakärkien lisäksi myös koko kansan sydämet keväällä 2020 Uuden Musiikin Kilpailussa esittämällään Cicciolina-megahitillä, ja loppu on yhtä hekumaa. Erika on irti eikä häntä pysäytä kukaan.

Yliampuvan visuaaliset ja vastustamattoman hersyvät live-esiintymiset tuovat mieleen 80-luvun diskon kultakauden isoine kampauksineen ja latex-kokopukuineen. Erikan preesensissä on jotain esikuvansa Kikan kaltaista peittelemättömyyttä, eivätkä yhtymäkohdat artistien välillä lopu siihen – kikkamaisen itsevarmasti myöskään Erika ei pelkää rikkoa raja-aitoja ja pölyttyneitä mielikuvia siitä miltä suomalainen pop-artisti voi kuulostaa ja näyttää.

Raja-aitojen rikkomista odotamme myös tulevalta debyyttialbumilta sekä erityisesti Ilosaarirockin esiintymiseltä – tule luoksemme Erika ja järkkää kesän syntisimmät bileet!

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >