Gettomasa

Gettomasa

Jyväskylän Kortepohjasta ponnistaneen Gettomasan 2010-luku ei olisi voinut päättyä paremmin. Räppärin toukokuussa 2019 julkaistu toinen sooloalbumi Diplomaatti oli julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan ykkönen, ja keikkui TOP-10:ssä yli 25 viikkoa putkeen. Esiintyminen Leijonien kultajuhlissa Helsingin Kaisaniemessä katapulttasi Gettomasan koko kansan tietoisuuteen, ja loppuvuodesta 2020 julkaistu kolmas albumi Kalamies viimeistään sinetöi Masan maamme kirkkaimpaan tähdistöön.

Räpeissään kursailematon ja herkullisen kärkäs Gettomasa on todellinen suomalaisen räpin messias. Vahvat riimit ja flow, ketään kumartelematon asenne ja toinen toistaan suuremmat hittibiisit ovat omiaan lujittamaan Gettomasan yhdeksi Suomen kovimmista artisteista. Nousukiidolle ei näy loppua, sen tietää artisti itsekin: ku rauta on kuumaa se on niin kauan kunnes Gettomasa haudataan multaan!

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >