ibe

ibe

Uuden sukupolven rap-artisti ibe jatkaa ilmiömäistä nousuaan kohti Suomen suosituimpien räppäreiden kärkeä. Nuoren artistin uralle on mahtunut jo neljä täyspitkää albumia, lukuisia tasokkaita feateja muiden suomiräpin ykkösnimien kappaleilla sekä viimeisimpänä muun muassa Vuoden rap Emma-ehdokkuus, eikä kaverilla ole ikää kuin reilut parikymmentä vuotta.

iben soundi on samanaikaisesti niin helposti lähestyttävä ja kunnianhimoinen, että lopputulosta voi kutsua pelkästään nerokkaaksi, ja nokkelat riimit sekä paikoin rnb-vaikutteiset rennot biitit saavat aivan uudenlaista potkua allensa, kun ibe astuu liveyleisön eteen.

Tämän kansallisriimittelijän matka tähtiin on taattu, mutta huippu on varmasti vielä edessä. Ota selvää, mihin asti ibe vielä yltää!

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >