JVG

JVG

Hartaisiin toiveisiinne on vastattu – JVG saapuu Ilosaarirockiin! Näinhän se on, ettei kesän paras viikonloppu tule ilman Jaren ja VilleGallen mukaansatempaavaa energiaa. JVG on yksi festarin viime vuosien toivotuimmista esiintyjistä, joten kaikukoon siis Ikuinen vappu, Tarkenee, Hehkuu ja Voitolla yöhön Laulurinteellä myös ensi kesänä!

Suomen suosituimmaksi yhtyeeksi tituleeratun kaksikon saavutukset vetävät hiljaiseksi. Listan ykkössija ja kultalevy pölähtivät jo debyyttialbumilla ja sitä on seurannut lukematon määrä palkintoja, ennätyksiä, areenakeikkoja ja viimeisimpänä duon mielettömästä urasta kertova, vuonna 2021 julkaistava dokumenttielokuva Vuodet ollu tuulisii. Jaresta ja Galiksesta on kasvanut voimakaksikko, joka määrittelee oman artistiuransa lisäksi levy-yhtiönsä kautta mihin suomalainen musiikki on matkalla. Jännityksellä jo odotamme, millaisen sirkuksen JVG tuo tänä kesänä tullessaan!

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >