Liam Gallagher (UK)

Liam Gallagher

Kenessäkään ei kiteydy brittipopin sielu kuten Liam Gallagherissa. Nuoruuden itsevarmuutta, kapinallisuutta ja röyhkeyttä uhkuneessa rock-yhtye Oasiksessa laulanut Gallagher on eittämättä yksi kaikkien aikojen ikonisimmista keulakuvista. Rokkitähden kädenjälki näkyy veljensä Noel Gallagherin rinnalla kokonaista sukupolvea määritelleissä albumeissa ja kappaleissa, jotka kuuluvat vielä tänäkin päivänä rock-musiikin historian parhaimmistoon.

Liam Gallagherin järkälemäinen viileys ja vaikuttavuus välittyy myös artistin vuonna 2017 julkaistulta soolodebyytiltä As You Were sekä sitä seuranneelta kakkosalbumilta Why Me? Why not. Ennen kaikkea live-esiintymisistään tunnetun Gallagherin vangitsevuudesta kertoo paljon myös kesällä 2020 julkaistu live-albumi – se on ensimmäinen listaykköseksi noussut MTV Unplugged -albumi sitten Nirvanan.

Heinäkuisessa ilta-auringossa kylpevä Laululava, Liam Gallagher anorakissaan ja legendaarisen Wonderwallin ensimmäiset sävelet – siinä kombo, jolta ei ilman kylmiä väreitä ja kyyneliä säästytä. Rock’n’Roll Star – olemme valmiita!

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >