Luukas Oja

Luukas Oja

Joensuussa perustettu Luukas Oja jatkaa Suomen rock-skenen ravistelemista samalla tarmolla kuin vasta aloitettuaankin. Vuonna 2018 julkaistun Muijista-sinkun myötä pinnalle noussutta yhtyettä on kehuttu kilpaa kautta rantain niin musafanien kuin kriitikoidenkin toimesta, eikä turhaan: lokakuussa 2020 julkaistu debyyttialbumi Väritetty todellisuus listattiin kuluneen vuoden parhaimpien julkaisujen joukkoon muun muassa YleX:n ja Soundin toimesta.

Nuoren bändin rehellinen, häpeilemätön ja dynaaminen boogie on parhaiten todistettavissa yhtyeen astuessa lavalle. Kitaravetoisten kappaleiden tarttuvat kertosäkeet saavat yleisön hyppimään tasajalkaan ja suorastaan vaativat mukana hoilaamista.

Viimeksi Laulurinteellä kesällä 2019 esiintyneen yhtyeen tulevaa Ilosaarirockin keikkaa ei kannata missata – jos vauhti on jo parissa vuodessa kiihtynyt näin kovaksi, uskallamme vain arvuutella mihin moottoritie Luukas Ojan seuraavaksi vie!

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >