MELO

MELO

MELO on ehdottomasti yksi suomiräpin kiinnostavimpia nousevia nimiä. Vuonna 2018 debyyttialbuminsa FREDA 4 EVA julkaissut nuori räppäri edustaa viime vuosien suomalaisen rapin uutta aaltoa, mutta nummelalaisen MELON sävy on genretovereihinsa verrattuna huomattavasti tummempi. Ja sehän siinä kiehtoo.

Nuoren räppärin miljoonia striimanneet hitit kuten VOLKSWAGEN, TIEN PÄÄL ja MARIMEKKO vakuuttavat, että MELON tekemälle emoräpille on Suomessa kysyntää ja sijaa. Jos kansainvälisen tason soundi ja vahvasti ajassa kiinni olevat lyriikat eivät vielä ole omiaan vakuuttamaan, että tätä kaveria kannattaa pitää silmällä, lyödään naula epäilijöiden arkkuun viimeistään MELON astuessa lavalle.

Älä missaa suomiräpin suunnannäyttäjän ensimmäistä Ilosaarirockin keikkaa!

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >