Oranssi Pazuzu

Oranssi Pazuzu

Psykedeelistä black metalia ja progea musiikissaan yhdistelevä Oranssi Pazuzu ei suostu noudattamaan minkäänlaisia tyypillisiä tai tuttuja kaavoja – ja hyvä niin. Maailman pelottavimmaksi yhtyeeksi nimetty bändi on vuoden 2009 ensijulkaisustaan Muukalainen saakka jättänyt omaleimaisen jälkensä metallimusiikin maailmaan, ja noussut varsinaiseen kulttisuosioon sen ansiosta.

Viime huhtikuussa viidennen albuminsa Mestarin kynsi julkaissut Oranssi Pazuzu tekee musiikkia suomeksi, mutta yhtyeen kutkuttavan painajaismainen ja säkkipimeä soundi puhuttelee faneja ympäri maailmaa kielimuurista huolimatta. Bändi on nähty useilla festarilavoilla ympäri Eurooppaa, ja onpa muuan James Hetfieldkin tunnustautunut Oranssi Pazuzu -faniksi.

Oranssi Pazuzu on koettava livenä vähintään kerran elämässä. Annettakoon kuitenkin varoitus: voimme luvata, että tämän keikan jälkeen et ole enää entisesi.

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >