Sam Feldt (NL)

Sam Feldt

Hollantilainen hyvän mielen DJ Sammy Renders eli Sam Feldt tuo kesän mukanaan Laulurinteelle! Nuoren 27-vuotiaan DJ:n, tuottajan ja innovatiivisen yrittäjän soundissa kuuluvat deep ja tropical housen syvän pehmeät ja herkullisen voimakkaat rytmit ja koukut, jotka saavat paatuneimmatkin festarikävijät keinuttamaan lanteitaan.

Lähes 400 miljoonaa kertaa striimattu jättihitti Post Malone, Keshan feattaama uusin singlelohkaisu Stronger sekä Suomenkin radioaalloilla keikkunut Home Sweet Home (feat. ALMA & Digital Farm Animals) ovat omiaan vakuuttamaan hollantilais-DJ:n menon olevan vastustamaton, mutta hyrrä pyörii entistä paremmin lavalla. Show yltää ennennäkemättömiin korkeuksiin livebändin säestämänä, ja fiilis nousee niin korkealle, ettei taivaskaan ole rajana.

Jos Kygon tai kaksi kesää sitten Ilosaarirockissa esiintyneen The Chainsmokersin sävyt miellyttävät, ei Feldtin keikkaa kannata missata. Tältä, jos joltain kuulostaa kesän paras viikonloppu!

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >