Stam1na

Stam1na

Voitteko uskoa, että kotimaisen metallin suunnannäyttäjä Stam1na on ollut olemassa jo 25 vuotta? Maailman metallimusiikin pääkaupungista Lemiltä kotoisin olevan yhtyeen uran varrelle on mahtunut lukuisia Emma-patsaita, listaykkösiä, platinalevyjä ja radiohittejä, eikä vauhti taatusti ole hidastumassa – päinvastoin.

Stam1nan helmikuussa 2021 julkaistava albumi Novus Ordo Mundi on jo yhtyeen yhdeksäs, ja sen on luvattu tarjoilevan samaa uhmakasta asennetta, raivoa ja raakuutta mitä debyyttilevylläkin kuultiin. Esimaun perusteella Stam1na ei todellakaan ole väärässä – tammikuussa julkaistu, albumilta lohkaistu single Sirkkeli on sen mallinen leka, että se vetää Ilosaarirockissa pittiin myös takarivin jähmeimmät kaverit!

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >