Tehosekoitin

Tehosekoitin

Tehosekoitin ja Ilosaarirock, kuin taivaassa tehty liitto! Kuvitelkaa kesän parhaan viikonlopun loppuillan aurinkoa ja Valonkantajan ensimmäisiä säveliä. Voisiko mikään olla parempaa? Kun korviimme kantautui tieto, että Tehosekoitin olisi valmis tekemään muutamia paluukeikkoja, oli selvää, että yhden näistä on tapahduttava Laulurinteellä!

Tehosekoitin on kenties Suomen paras festaribändi. Sen biisit ovat kuin tehty yhdessä hoilattavaksi, ne huokuvat nuoruuden röyhkeyttä, estottomuutta ja seikkailuja. Kaikki nuoret tyypit, Asfaltti polttaa, Maailma on sun. Kun ne soivat, mitään muuta ei tarvitse. Paitsi ehkä parhaan kaverin, auringon polttamat kasvot ja mehukattitonkan. Olisipa jo kesä ja kesäfestarit!

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >