Ursus Factory

Ursus Factory

Ursus Factory soittaa niin käsinkosketeltavan massiivista ja kunnianhimoista garage-rockia, että on vaikea uskoa bändin koostuvan tasan kahdesta jäsenestä. Solisti-kitaristi Jussi Pelkosen ja rumpali Aleksi Ripatin eli tutummin Jussin ja Allun katusoitosta alkunsa saanutta rock-duoa on kuvailtu niin Suomen tärkeimmäksi rokkibändiksi kuin myös kovimmaksi liveyhtyeeksi, joka maasta löytyy, eikä ylistys ole missään nimessä liioiteltua.

Duon energinen ja magneettisen raakasointinen rokki on vaikuttavinta livenä. Tarttuvat biisit sekä Jussin ja Allun veitikkamainen karisma yhdistyvät lavalla niin kiehtovaksi sekoitukseksi arvaamatonta revittelyä ja ravistelua, että korvia tai katsetta on vaikea repiä menosta irti.

Viime syksynä julkaistu sinkku Enneunia sekä uudenvuodenaattona päivänvalon nähnyt tuorein Tytär radiojuontajan lupaavat hyvää Ursus Factoryn vuodelle 2021. Me emme malta odottaa mitä näiltä kahdelta on vielä luvassa. Ja kuten Allu ja Jussi sen itsekin sanovat: Ursus Factory on aitoo, kaikki muu on posetusta!

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >