Vesala

Vesala

Paula Vesalan kaltaisia multilahjakkuuksia syntyy yksi sukupolvessa. Jo pelkkä työ elokuvan, teatterin ja tekstien parissa riittäisi ikuistamaan Vesalan nimen historian lehdille, mutta hän on myös ainutlaatuinen popnero, joka on aina askeleen edellä kollegoitaan.

Vesalan vuonna 2016 julkaisema debyyttialbumi esitti suvereenin sooloartistin, joka taiteili upeasti valtavirran ja marginaalin, viihteen ja taiteen välillä. Odotetulta kakkosalbumilta Etsimässä rauhaa julkaistut singlet, säväyttävät Vain elämää -versioinnit sekä vaikuttavat kiertueet ovat vain syventäneet Vesalan omaehtoista taiteilijakuvaa. Emme tiedä millaisen Vesalan kesä tuo meille tullessaan, mutta jotain ennennäkemättömän huikeaa on taatusti luvassa!

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >