Yeboyah

Yeboyah

Helsinkiläinen räppäri Rebekka Aili Kuukka eli Yeboyah on niin edellä peliä, että perässä on mahdotonta pysyä. Vuonna 2017 julkaistu, myrskyn lailla levinnyt debyyttisingle Broflake ampaisi nuoren räppärin saman tien suurimpien kotimaisten musalupausten joukkoon, ja heinäkuussa 2019 julkaistu Elovena EP heitti vain lisää vettä myllyyn.

Eikä mylly näytä lopettavan pyörimistä. Tammikuussa Yeboyahin leiristä kantautui kauan odotettuja ilouutisia, kun artisti julkaisi nuoren räppärin rosoisempaa ja suorempaa puolta esittelevät sinkut Mitä Tarviit ja Kredi.

D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -rapshowssakin esiintynyt Yeboyah on tunnettu erottuvasta ja huolettoman itsevarmasta lavapreesensistään, jota korostavat syvälle itsetutkiskeluun ja itseilmaisuun sukeltavat lyriikat. Yeboyahin flow on vastustamattoman kesäinen, huoleton ja rento emmekä keksi mitään mikä sopisi paremmin heinäkuiseen festaripäivään!

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >